Over nomad dreads

Bij Nomad Dreads kan je terecht voor alles rondom echte dreads. Dit zijn dreadlocks van eigen haar. Ik lever diensten van dreadlocks zetten en bijwerken tot restaureren en verlengen. Ik gebruik bij voorkeur geen producten, maar als het echt nodig is, gebruik ik enkel vegan producten.

 

Mijn visie is dat dreadlocks nemen en onderhouden voor iedereen toegankelijk moet zijn, dus ligt het financieel wat lastiger, neem dan ook contact met mij op dan kijken we samen wat haalbaar is. Het moet bijvoorbeeld niet zo zijn dat de dreadlocks verwijderd moeten worden, omdat het niet meer te betalen is. Ik vertrouw op je eerlijk- en redelijkheid en van daaruit werken verder naar een oplossing. Dat kan bijvoorbeeld een aangepast uurtarief of ruil zijn of bijvoorbeeld meerdere sessies zodat de kosten kunnen worden gespreid.

Woon je niet in de buurt? Afhankelijk van de afstand en parkeermogelijkheden kom ik met mijn camper, auto of met de trein. Nomad Dreads heet niet voor niets Nomad Dreads! Vraag naar de mogelijkheden.

Ook ontvang ik je graag in mijn jaren 30 Pippi Langkous huisje in het pittoreske Roosteren te Limburg. In een huiselijke setting verzorg ik je dreads, kan je met ons mee eten en staat het drinken voor je klaar.

facebook_untitled.jpg
Jouw dreads caretaker marga

In 2005 heb ik mijn eerste set dreads laten zetten. Na 7 jaar kamde ik ze uit. een nieuwe fase in, dacht ik. Na 1 maand zaten de dreads er weer in. Dreads voor het leven! Ondertussen haalde ik mijn rijbewijs en kwam daar eindelijk die lang gedroomde camper. Onderweg zijn, in je eigen huis op wielen, dat is zo fantastisch.

 

In de zomer van 2011 ben ik hobbymatig begonnen met het bijwerken van dreads. Ik werkte bij vrienden en mijzelf de dreads bij. Dat beviel zo goed dat ik in augustus 2018 besloot mijn twee grootste passies te combineren. De geboorte van Nomad Dreads was een feit.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon