• Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
Reiskosten

Medio Mei: Afstand is geen probleem. Woon je ver weg? Dan kom ik met de camper en kijk ik wie er nog meer in de buurt is voor wat dread TLC. Dat scheelt in de reiskosten. Samen komen we er wel uit.

Heb je een vriend of vriendin in de buurt die ook dread TLC wil dan kunnen de reiskosten worden gesplitst.

Diensten

Techniek

Ik gebruik geen elastiekjes of touwtjes. Voor het zetten gebruik ik de backcomb- en haaktechniek. De haaktechniek gebruik ik ook bij het bijwerken, soms gecombineerd met rootrubbing. Bij voorkeur gebruik ik geen producten, maar als het haar erg glad is en moeilijk wil knopen gebruik ik enkel vegan producten. Ook denk ik aan jouw hoofdhuid en probeer ik de pijn bij het zetten en bijwerken minimaal te houden, het is hooguit soms iets oncomfortabel. Ik heb veel klanten die nauwelijks iets merken op de gevoelige plekken bij de oren, kruin en slapen bijvoorbeeld na. Bij een gevoelige hoofdhuid probeer ik extra rekening te houden en bijvoorbeeld niet te strak bij te werken. In sommige gevallen nemen mijn klanten met een extreem gevoelige hoofdhuid paracetamol. Geef het vooral ook aan als je een erg gevoelige huid hebt en zorg ervoor dat je goed bent uitgerust. Vermoeidheid kan je namelijk extra gevoelig maken.

Dreads zetten, bijwerken, restaureren, puntjes omhaken en/ of verlengen?

Ik reken €20,- per uur. Op basis van jouw wensen, maak ik een schatting van de totale kosten. We kunnen hier vervolgens een prijsafspraak over maken of bijvoorbeeld een plafondprijs afspreken zodat je niet voor verassingen komt te staan. Zie ook de "Over" pagina met mijn visie op betaalbaarheid.

Waar let ik op:

 • Zetten: Type en de lengte van jouw haar.  Gewenste dreads dik/ dun. Wel of geen pony/ geschoren kanten/ partiële dreads. Wel/ niet puntjes omhaken. Enkele losse dreads laten zetten. Direct de dreads verlengen (zie dreads verlengen).

 • Bijwerken: Alleen uitgroei, alleen losse haren wegwerken, volledige bijwerksessie, restauratie, puntjes omhaken, hobbels wegwerken enz.. Ook je kantjes weer kort laten scheren is mogelijk.

Dreads laten verlengen?

Je hebt 2 keuzes:

 • Human hair extensions laten maken door mij.

  • Je betaalt de kosten voor het haar, het maken van de extensions en het inzetten.

  • Het voordeel is dat deze extensions o.a. natuurlijker zijn, ze mengen goed met je eigen haar, het vervilt net als echt haar, prikken niet en kunnen altijd blijven zitten, ideaal dus als permanente oplossing als je bijvoorbeeld heel kort haar hebt.

  • Het nadeel: human hair verlengingen zijn prijzig, langere wachttijd voor inzetten i.v.m. bestelling op maat. Het haar bestel ik voor jou zodat ik direct voor je aan de slag kan. 

 • Eigen meegenomen dreads inzetten; synthetisch of human hair. 

  • Voordeel synthetische dreads: deze zijn veel goedkoper dan human hair, zijn geschikt als tijdelijke oplossing, als je haar op lengte is, kan je ze eventueel afknippen. 

  • Nadeel synthetische dreads: minder natuurlijk/ plastic (houdt er rekening mee dat het niet reageert zoals normaal haar, het vervilt niet of anders en kan niet tegen hitte), prikt, zijn zwaarder dan human hair, op een gegeven moment vergaat synthetisch haar ook en kan het gaan afbreken, verpulveren en heel hard worden.

Had this lovely client who brought a lot
Tarieven*
*Let op! Prijzen zijn ter indicatie. Neem contact op voor advies en prijsberekening.

Dreads zetten 3 tot 24 uur

Bijwerken gemiddeld 2,5 tot 4 uur

Restaureren gemiddeld 5,5 uur

Puntjes omhaken

Verlengingen inzetten 5 uur

Human Hair dreadextensions (incl. haar, excl. inzetten)

 • enkele verlenging +/- 20 cm

 • dubbele verlenging +/- 35 cm en langer

€ 60,- tot 480,-

€ 50,- tot €80,-

€ 110,-

€ 40,-

€ 100,-

 

€ 360,-

€ 600,-