• Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
Reiskosten

Medio Mei: Afstand is geen probleem. Woon je ver weg? Dan kom ik met de camper en kijk ik wie er nog meer in de buurt is voor wat dread TLC. Dat scheelt in de reiskosten. Samen komen we er wel uit.

Heb je een vriend of vriendin in de buurt die ook dread TLC wil dan kunnen de reiskosten worden gesplitst.

Diensten

Ik lever diensten van dreadlocks zetten en bijwerken tot restaureren en verlengen. Ik zet de dreads zonder elastiekjes of touwtjes. Voor het zetten gebruik ik de backcomb en haaktechniek waarbij je uit 2 haaktechnieken kan kiezen. Bij voorkeur gebruik ik geen producten, maar als het echt nodig is, gebruik ik enkel vegan producten. 

Dreads zetten, bijwerken, restaureren, puntjes omhaken en/ of verlengen?

Ik reken standaard €16,50 per uur. Op basis van jouw wensen, maak ik een schatting van de totale kosten. We kunnen hier vervolgens een prijsafspraak over maken zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Waar let ik op:

 • Zetten: Type en de lengte van jouw haar.  Gewenste dreads dik/ dun. Wel of geen pony/ geschoren kanten/ partiële dreads. Wel/ niet puntjes omhaken. Enkele losse dreads laten zetten. Direct de dreads verlengen (zie dreads verlengen).

 • Bijwerken: Alleen uitgroei, alleen losse haren wegwerken, volledige bijwerksessie, restauratie, puntjes omhaken, hobbels wegwerken enz.. Ook je kantjes weer kort laten scheren is mogelijk.

Dreads laten verlengen?

Je hebt 3 keuzes:

 • Eigen meegenomen dreads inzetten. Dan betaal je alleen de kosten van het verlengen.

 • Human hair extensions laten maken door mij. Je betaalt de kosten voor het haar, het maken van de extensions en het inzetten. Het voordeel is dat deze extensions o.a. natuurlijker zijn, ze mengen goed met je eigen haar, het vervilt net als echt haar, prikken niet en kunnen  altijd kunnen blijven zitten. Het nadeel: human hair verlengingen zijn prijzig, langere wachttijd voor inzetten i.v.m. bestelling op maat. Het haar bestel ik voor jou zodat ik direct voor je aan de slag kan. 

 • Synthethische dreads laten bestellen of laten maken door mij. Je betaalt de kosten voor de synthetische dreads (en eventueel het laten maken) en het inzetten van de dreads. Voordeel: veel goedkoper dan human hair. Nadeel: minder natuurlijk/ plastic (houdt er rekening mee dat het niet reageert als normaal haar), prikt, zijn zwaarder dan human hair, lange wachttijd voor inzetten i.v.m. bestelling op maat. Het haar bestel ik voor jou zodat ik direct voor je aan de slag kan. 

Tarieven*
*Let op! Prijzen zijn ter indicatie. Neem contact op voor advies en prijsberekening.

Dreads zetten 7 tot 14 uur

Bijwerken gemiddeld 4 uur

Restaureren gemiddeld 5,5 uur

Puntjes omhaken

Verlengingen inzetten 5 uur

Human Hair extensions

 • 20 cm, +/- 40 dunne dreads

 • 30 cm, +/- 50 dunne dreads

 • 40 cm, +/- 40 dunne dreads

€ 115,- tot 231,-

€ 66,-

€ 90,-

€ 33,-

€ 80,-

 

€ 70,- + € 115,-

€ 80,- + € 148,-

€ 90,- + € 165,-

 
 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon

© 2019 by Nomad Dreads. Proudly created with Wix.com

Whatsapp:

+31638028103

Thuislocatie:

Molenstraat 20, 6116CD, Roosteren, Limburg

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now